A listavezető kipipálva

Az NB II-es futsal bajnokság rájátszásának alsóházi küzdelemsorozatában a listavezető Nyírség csapata látogatott az Energia SC Gyöngyös otthonába. A papírforma eredményt váró szurkolóknak csalódniuk kellett, az első játékrészben nagy taktikai csata zajlott a pályán és mindössze egy-egy gól született. A folytatásban azonban kiszakadt az a bizonyos gólzsák és nem várt végeredmény született.

x Hirdetés


Berkes László ESCGY edző: – Úgy látom ahogy nő a tét a fiúk úgy veszik egyre komolyabban a mérkőzéseket. Ezen az estén is ezt éreztem játékosaimon és a hazai pálya légkörének előnyével ez sok gólban nyilvánult meg. A mutatott játék alapján véleményem szerint megérdemelt a győzelmünk, ami azért is értékes különösen, mert amikor az ellenfél vezetett akkor is megőriztük a tartásunkat.

A mérkőzést a Nyírség ellen végül 8-5 arányban megnyerő Gyöngyös újabb lépést tett előre az alsóházi tabellán a bennmaradás érdekében, a góllövésben a rutinos Besenyei Ferenc vitte a prímet három góljával. Folytatás egy hét szünet után Dunakeszin, majd újabb idegenbeli mérkőzés Gyulaházán és legközelebb április 15-én hazai pályán a Miskolc lesz az ellenfél.

ESC Gyöngyös – Nyírség FC 8–5 (1–1)
Gyöngyös, Dr. Fejes András Sportcsarnok. V.: Nyekita B., Róka K. Kondákor T.
ESCGY: Darabont D. – Fekete V., Csoszánszki, Besenyei F., Bihari. Csere: Matin B. (kapus), Volyák P., Berkes, Hepp K., Marosi, Balázs L., Szegedi Z. Játékos-edző: Berkes László
Gól: Balázs L. (4.), Besenyei F. (24., 25., 36.), Pekk T. (29. – öngól), Marosi (35.), Fekete V. (37.), Volyák P. (40.), ill. Budaházi (12., 40.), Pataki I. (21.), Lakatos T. (27.), Pekk T. (37.)

Tabella:

1. Nyírség FC 2 1 – 1 9–10 9
2. MEAFC-Miskolc 3 1 1 1 11–8 8
3. Energia SC 3 2 – 1 16–16 6
4. Dunakeszi 2 1 1 – 8–7 6
5. Gyulaháza  2 – – 2 9–12 1

x Hirdetés

Sírból árulták a drogot (videó)

Drónnal segítették a rendőrség munkáját

Drónnal segítették a rendőrség munkáját