Kevés hiányzott az újabb pontszerzéshez

A bajnokság 19. fordulójában hazai pályán fogadta a GYAK a tabella második helyén álló Kisvárda csapatát. A mérkőzés nagy küzdelmet hozott, Babarcsik Bálinték mindent megtettek a gólszerzésért és alaposan megizzasztották a bajnokaspiráns ellenfelüket. A vendégek a 70. percben egy baloldali támadás végén tudtak gólt elérni, amire gyöngyösi részről sajnos már válasz nem érkezett.

x Hirdetés

A Majzik Zoltán irányította GYAK ezen a napon nagyot küzdött, a mérkőzés elején többet birtokolta a labdát és irányította a játékot és, ha kicsit jobban él az adódó gólszerzési lehetőségekkel, a pontszerzés biztosan meg lehetett volna.

Babarcsik Bálint

GYÖNGYÖSI AK – Kisvárda 0–1 (0–0)

NB III. É.-Keleti csoport 19. forduló

Kömlei Károly sporttelep: 150 néző

V: Sveda Marcell, Aszisztensek: Punyi Gyula, Tóth Ádám
GYAK: Ujj Milán – Muhari Zoltán, Forgó Kornél., Czinkóczi Bence, Uram Dénes, Gonda Csanád., Szabó Tamás., Babarcsik Bálint, Trombola Vilmos, Szentannai Martin, Csörgő Hunor. Cserék: Timon K., Tóth L., Béla S., Nádudvari M., Tóth B. Edző: Majzik Zoltán

G: Kancsij Artúr

Majzik Zoltán, a GYAK edzője elmondta: „A mérkőzésen szervezetten játszottak a fiúk és látszott rajtuk, hogy Egerben a szezonnyitón szerzett pont tartást adott a csapatnak. A gólt több elkerülhető egyéni hiba előzte meg. Alig pár perc múlva mi sajnos nem tudtunk élni az adódó gólszerzési lehetőséggel. A bajnokaspiráns ellen jól helyt álltunk kis szerencsével a pontszerzés is meg lehetett volna.”

A kiemelt képen Gonda Csanád látható

x Hirdetés
"Tovább kell vinni az örökséget!"

Tovább kell vinni az örökséget!

Sokba kerülhet, ha nem kapcsol!