Mindent tagad a patakmederben megbújó tolvaj (videó)

Lopás, rablás, kifosztás, garázdaság, zaklatás és csalási kísérlet. „Csupán” ennyi írható annak az érdi férfinek a számlájára, aki tavaly januárban Érdről egészen Gyöngyösig, a Göncz Árpád utcáig menekült, több mint 100 kilométeren át a rendőrök elől. A férfi letartóztatásban van, ám mindent tagad.

x Hirdetés

Több autót ellopott, majd egy igazoltatás alkalmával az egyik kocsival nem állt meg a rendőrök kérésére, akik 110 kilométeren keresztül egészen Gyöngyös belvárosáig üldözték a tolvajt. Végül a menekülő a padkának hajtott és kiszakadt a kocsija jobb első kereke. Ekkor sem adta fel, hanem átugrott a korláton és a nyolc méter mély patakmederben próbált menedéket keresni. A hatóság munkatársai fegyverrel szólították fel, hogy álljon meg, végül körbekerítették és elfogták.

Testkamerával rögzítette az autós üldözést a rendőrség

Mint kiderült, nem ez volt az egyetlen szabályszegése a 28 éves érdi fiatalnak. Több autólopás írható a számlájára, de korábban az autópályán egy leállósávban veszteglő autóból emelt ki egy táskát, egy idős asszonyt a földre lökött és elvette a táskáját, egy másikat pedig azzal fenyegette, hogy felgyújtja a házát. A rendőrségi nyomozás lezárult, így a férfi letartóztatásban várja az ítéletet, de egyelőre mindent tagad.

x Hirdetés

Kegyetlen állatkínzás – csak erős idegzetűeknek

Egy hónap után is töretlen a siker