Továbbra sincs felelőse az állatkínzási ügynek

Több, mint 8 hónapja nincs felelőse annak az állatkínzási ügynek, ami Dolly és menedzsere keveredett. Sőt a menedzsernek is nyoma veszett, még az ügyvédje sem találja.

x Hirdetés

Mint arról tavaly májusban lapunk elsőként beszámolt, az ingatlanból több, mint 50 lesoványodott, beteg kutyát mentettek ki a hatóságok és állatvédő szervezetek, Dolly menedzserének házában vélhetően haszonszerzés céljából szaporítottak kutyákat. Az ebek zárt helyiségekben, saját ürülékükben éltek. A szaporítótelepet már felszámolták, és mint megírtuk, már a kimentett kutyák is gazdára találtak, de a Csobánka utca továbbra sem lelt nyugalomra.

Most a Blikk ír arról, hogy az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás, ám az eljárásban azóta sincs előrelépés. A gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra azonban már több dolgot elárult: például azt, hogy őt azóta sem hallgatták ki, pedig jelen volt a szaporítótelep felszámolásakor. A nő elmondta, hogy szemtanúja volt annak is, ahogy Dolly sietősen távozott a saját ivaros kutyáival, mielőtt a rendőrök kiértek volna. Kiderült, hogy Dolly egykori menedzsere, Rita eltűnt, és egy szomszédja elárulta, hogy a múltkor még az ügyvédje is bekopogott, majd arról érdeklődött, hogy tudja-e, merre van a menedzser.

x Hirdetés

Feladták az első levelet a kispostán

Győztek a berzések