Megütötte és kirabolta a vasútállomáson

Befejezte a rendőrség a nyomozást, a keletkezett iratokat pedig átadták az ügyészségnek. Egy 37 éves férfi először lefogta majd elvette az értékeit egy fiatalembernek még tavaly nyáron a gyöngyösi vasútállomáson.

x Hirdetés

Rablással gyanúsítják azt a 37 éves gyöngyösoroszi férfit, aki még tavaly júliusban bántalmazott majd kirabolt egy fiatalembert a gyöngyösi vasútállomáson. A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát és átadták azt az ügyészségnek. A rendőrség tájékoztatása szerint a sértettel egy számára ismeretlen férfi beszélgetni kezdett, aztán lefogta, és zsebeit átkutatva magához vette 600 forintját, illetve az iratait, majd a táskáját megrántva a földre rántotta. A rendőrök rövid idő alatt azonosították az elkövetőt, és előállították. A 37 éves gyöngyösoroszi férfit őrizetbe vétele mellett rablás bűntett miatt hallgatták ki, és egyben kezdeményezték letartóztatását, melyet a bíróság elrendelt. Az egyenruhások az ellopott iratokat a helyszín közelében, egy kerítés tövénél találták meg.

A nyomozó hatóság a vizsgálati szakaszban a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

Borítókép: Freepik.com

x Hirdetés

» Szülő-Gyermek festés

» Élményfestés