Nem adták meg neki az elsőbbséget – majdnem a patakba zuhant

Vélhetően gyorsan hajtott az a sofőr, aki tegnap átszakította a híd korlátját Gyöngyösön, mint arról tegnap beszámoltunk: átszakította a híd korlátját egy személyautó Gyöngyösön a Vachott Sándor utcában kora délután. A jármű félig a hídon, félig a patak fölé lógva állt meg, csupán a szerencsén múlott a sofőr élete.

x Hirdetés

Egy szemtanútól úgy tudjuk, hogy a kocsi a Kossuth Lajos utca felől tartott a Vachott Sándor utca felé a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel, kocsijában üvöltött a zene. A Gyöngyöspatak utcából egy másik autó csordogált a kereszteződés felé, hogy tovább haladjon a Göncz Árpád utca irányába, azonban a másik sofőr meglátva a kocsi orrát félrerántotta a kormányt és így repült bele a híd korlátjába. A férfi sofőr a tragédiát követően saját lábán szállt ki, a majdnem lezuhant gépjárműből.

A majdnem patakba zuhant autó Fotó: Gyöngyösi Médiaközpont

Nagy Csaba, a Heves Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt nyilatkozta portálunknak, hogy a gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy járművel vonultak a helyszínre. A helyszínelést követően az autót rögzítették, majd eltávolították a hídról. Az elszállításról a gépjármű tulajdonosa gondoskodott. A híd megsérült korlátját kordonszalaggal elzárták.

Kordonszalaggal elzárt sérült híd Fotó: Gyöngyösi Médiaközpont

Soltész Bálint, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy a Gyöngyöspatak utcából kijövő piliscsabai autós nem adta meg az elsőbbséget a Kossuth utca felől érkező dányi sofőrnek, aki ennek következtében rántotta el a kormányt. Személyi sérülés nem történt, a baleset következtében anyagi kár keletkezett. Az ügyben a Gyöngyösi Rendőrkapitányság indított eljárást.

x Hirdetés

Hétvégi kirándulás- maradjunk a kijelölt turista útvonalon!

Uniós pénzek a semmire, infláció és kampány

Uniós pénzek a semmire, infláció és kampány