Átmeneti zavarokkal járhat az átállás

Január elsejétől önálló intézményként folytatja működését a Gyöngyösi Városrendészet. A technikai átállás következtében a telefonközpontunkban és rendszereinkben előfordulhatnak átmeneti zavarok.-írja az intézmény közösségi oldalán.

x Hirdetés

Mint arról már beszámoltunk, a városrendészet 2020-as megújulása után újabb mérföldkőhöz érkezett. A képviselő-testületi döntése értelmében 2024. január elsejétől önálló intézményként működhet tovább.
A dolgozók létszáma az eddigi 30-ról 34-re emelkedik, ami lehetővé teszi, hogy a közterület-felügyelők a hétvégi éjszakai szolgálatot további két nappal kiegészítsék, így heti négy napon valósul meg a 24 órás járőrszolgálat és a közterületi kamerák figyelése is folyamatossá válik. Az átalakítás nagyobb rugalmasságot és önállóságot biztosít hazánk vezető vidéki városrendészetének, és arra is lehetőséget biztosít, hogy a városrendészek bértömege 20 százalékkal emelkedjen.

Az átállás miatt azt közölték, hogy a telefonközpontban és a rendszereikben átmeneti zavarok léphetnek fel, ezért kérik a lakosság türelmét és megértését.

A lakosságot érintő fontos információkat folyamatosan közli majd a városrendészet a közösségi oldalán.

x Hirdetés

15 segélyhívás 3 nap alatt

Nem ritka az egy hónapig tartó köhögés