Újabb játékokkal lepték meg a beteg gyerekeket

Az elmúlt napokban többen is játékokkal, adományokkal lepték meg a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyermekosztályán lévő beteg gyerekeket, hogy megkönnyítsék nekik a családtól távolt töltött ünnepeket.

x Hirdetés

Ajándékokkal teli dobozokkal érkeztek az egyik gyöngyösi pékség dolgozói a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház Gyermekosztályára csütörtök este. A karácsonyi csúcsban zárás után indulhattak el a kórházba, ahol Assani Omar orvosigazgató köszönte meg, hogy gondoltak a kis betegekre, az osztályon dolgozó nővérekre – közölte az egészségügyi intézmény. Molnár Sándor cégvezető elmondta: munkatársaitól indult az ötlet, akik sok más kereskedőt is megszólítottak a környezetükben, hogy kapcsolódjanak be az adománygyűjtésbe. Ennek az összefogásnak köszönhető ez a sokszínű és nagyszámú ajándék– tette hozzá.

A napokban többen is úgy gondolták, szeretnék a gyöngyösi kórház gyermekosztályán fekvő betegeket megajándékozni. Így tettek a Bottyános diákok is, akik jelentős pénzbeli adományt és játékokat gyűjtöttek a beteg gyerekeknek, hogy ezzel is segítsék a gyógyulásukat és megkönnyítsék a kórházban töltött ünnepeket.

x Hirdetés

Magda Boldizsár lett az év férfi utánpótlás-versenyzője

Gulyás osztással készülnek a karácsonyra

Gulyás osztással készülnek a karácsonyra