Hétfőtől aszfaltoznak a 3-as főúton

A nyugati elkerülőút építésének újabb szakasza kezdődik meg hamarosan 3-as számú főúton. A Gyöngyöst az M3-as autópályával összekötő útszakasz bal pályáját a kivitelező hétfőn és kedden, azaz 2023. november 20-án és 21-én aszfaltozza.

x Hirdetés

A forgalmat a munkálatok idejére elterelik, a közlekedők a 3-as főút jobb pályáján haladhatnak majd, irányonként egy-egy sávon. A Gyöngyöshalász felől érkezők ismét nem tudnak majd közvetlenül a főváros irányában kikanyarodni a 3-asra, Gyöngyös irányába lesznek kénytelenek kerülni.

A munkálatokat végző HE-DO közleményében megköszönte a közlekedők megértését és türelmét, és arra kérte az arra járókat, hogy a kollégáik biztonsága érdekében fokozott figyelemmel közelítsék meg a munkaterület környékét, és kövessék a kihelyezett jelzéseket.

A nyugati elkerülő útnak és a hozzá kapcsolódó forgalmi csomópontoknak az Építési és Közlekedésügyi Minisztérium korábbi ígérete szerint elvileg idén októberre kellett volna elkészülnie, azonban a körforgalmak csúszása miatt ez nem valósulhatott meg – a szaktárca jelenleg úgy számol, hogy valamikor 2024-ben tudják majd átadni át a nyugati elkerülő egészét.

x Hirdetés

Kiderült, hogy fest majd a felújított Borpalota

Heves a legkeresettebb vármegyék közt a CSOK-os lakáskeresőknél