Egy gólon múlt: Kikapott a HE-DO B. Braun Gyöngyös

A Nemzeti Kézilabda Akadémia csapata ellen, Balatonbogláron lépett pályára a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata a K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában – a mérkőzést a hazai pályán játszó NEKA 29-28-ra megnyerte.

x Hirdetés

Múlt héten egy balatoni csapat játszott a Dr. Fejes András Sportcsarnokban, a Farkasok ekkor hatalmas küzdelem árán hazai pályán 29-27-re nyertek a Balatonfüred ellen, ezen a héten azonban a gyöngyösi csapat megy a Balatonra, igaz, a déli partra: Balatonbogláron játszottak a Nemzeti Kézilabda Akadémia együttese ellen.

 „Bár a szombati ellenfelünk az elmúlt hat meccséből ötöt elbukott, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzés előtt állunk,” mondta a meccs előtt Bíró Balázs, a Farkasok vezetőedzője, hozzátéve, hogy a tavalyi NEKA elleni két győzelem is csak nüánszokon múlt, és ez igaz is: egy-egy gól döntött mindkét mérkőzésen. Az edző abban bízott, ha a csapat tartani tudja a Balatonfüred ellen mutatott formát, van esély elhozni a két pontot.

Ez sajnos végül nem jött össze: az egy gólnyi különbség ugyan megmaradt, de ezúttal a gyöngyösi csapat maradt alul. Az első félidőt ugyan 14-14-nél, fej-fej mellett haladva zárták, a meccs utolsó perceire már négy gólos hátrányban játszottak a gyöngyösiek, a legvégén viszont majdnem összejött az egyenlítés, végül azonban 29-28-ra kaptak ki a Nemzeti Kézilabda Akadémiától.

A mérkőzés teljes hosszában visszanézhető a Magyar Kézilabda Szövetség Youtube csatornáján:

x Hirdetés
Csodálatos Mátra- látványos égi jelenségek, őszi táj, túrázás

Csodálatos Mátra- látványos égi jelenségek, őszi táj, túrázás

7.2 tonnás termésátlag a Mátrai Borvidéken