Bemutatkozott a GYITI új vezetője

Számos új ötlete van a GYITI új vezetőjének arra, hogy összefogja az ifjúságot Gyöngyösön. Ennek első állomásaként a Mátrai Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál kisérőprogramjaként egy közös gondolkodás volt környezetvédelemről, fenntarthatóságról.

x Hirdetés

Júliusban kezdett és igazán új még ebben a szerepkörben Bak Vivien, a Gyöngyösi Ifjúsági Szolgáltató és Tanácsadó Iroda új vezetője. A fiatalok első embere Nápolyi című műsorunkban beszélt többek között arról, hogy a Szüreti napokon debütált ’smart up’ programjukon két vendégelőadó segítségével érintettek több, a fiatalokat is érdeklő témát. Varga Dániel a hétköznapi függőségekről beszélt, míg Tóth Andrea a környezettudatosság szerepkörében, főleg a hulladékmentes életmód témáját bontotta ki a fiataloknak. Vivien az új és régi tervekről elmondta, hogy szeretnének Márton nap környékén lámpás felvonulást szervezni, illetve decemberben mézeskalácsokat sütni, ami csapatépítő tréningnek is tökéletes és végül jótékony célt fog szolgálni.

Kovács Zoltán a Gyöngyösi Városi Diáktanács elnöke azt mondta, minden segítséget megadnak az új elnöknek és eddig zökkenőmentes a közös együttműködés.

x Hirdetés

Pompázik a Barátok tere

AKTUALIS EXTRA 20230923

Elfogytak a munkás kezek – vendégmunkások Gyöngyösön