Évtizedes adósság a mostani fejlesztés

Tovább folytatódik Gyöngyösön a Zsellérköz felújítása, a 2016-os nagyszabású rekonstrukció után, most újabb közök kapnak szilárd burkolatot, megkönnyítve ezzel az ott élők mindennapjait.

x Hirdetés

Kévés Tamás alpolgármester, a zsellérközöket is magában foglaló 2-es körzet képviselője közösségi oldalán számolt be arról, hogy a kedvező időjárásnak és zavartalan körülményeknek köszönhetően tervek szerint halad a munka. Mint írja, a csapadékvíz elvezetése már kiépült, jelenleg a térkőburkolat elhelyezése zajlik, így a képviselő szerint várhatóan semmi akadálya nem lesz, hogy a beruházás a vállalt határidőre elkészüljön. Kiemelte a következendő években, a Zsellérközökben folyamatos, ütemezett felújítások várhatók, annak érdekében, hogy valamennyi szakasz megújuljon.

Legutóbb 2016-ban zajlott nagyszabású fejlesztés az érintett városrészen. Akkor mintegy 110 millió forintból kiépítették a szennyvízelvezető csatornát, a gázt, az ivóvíz hálózatot is, elsősorban a Tűz, a Csobánka, a Vezekényi és a Dózsa György utca közötti szakaszon, a közök pedig díszburkolatot kaptak. Akkor mintegy 30 családi ház volt érintett a projektben, melynek végén egy parkolót is kialakítottak. Majd 2019-ben a mostani beruházás feltételeként folytatódik a Zsellérköz 1/B üteme, terveink szerint valamennyi köz szilárd burkolatot kap, azonban a még hiányzó részeken megoldották a gázkiépítéseket és rákötéseket.

x Hirdetés
Napelempark segíti a hátrányos helyzetű családokat

Napelempark segíti a hátrányos helyzetű családokat

Világbajnokságra készülnek a Titán Gym versenyzői

Világbajnokságra készülnek a Titán Gym versenyzői