Kisiskolásoknak gyűjtöttek a Farkasok

Négyszázezer forintot gyűjtött szurkolói segítségével a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskola alapítványa számára a Gyöngyösi Kézilabda Klub. Az adomány ünnepélyes átadására szeptember 16-án, a farkasok Ferencváros elleni meccsének szünetében került sor.

x Hirdetés
Nagy Attila klubelnök és Wolfi átadják az adományt a Lámpás Alapítvány képviselőjének (Fotó: Gyöngyösi Kézilabda Klub)

Hat éve indult az első kézilabdás osztály a Kálváriaparti Sport- és Általános Iskolában, és azóta is szakadatlan az iskola és a Gyöngyösi Kézilabda Klub együttműködése. Az idei a harmadik év, mikor a GYKK első meccsének bevételét felajánlja az oktatási intézmény alapítványának, a Lámpás Alapítvány a felajánlott 400 000 forintból padokat, székeket, és egyéb felszereléseket tervez vásárolni.

 „Nem titkolt szándékunk, hogy a legjobb utánpótlás-játékosokat neveljük belőlük, akikre már most büszkék vagyunk,” írta az iskola diákjairól közösségi oldalán Nagy Attila, a kézilabdaklub elnöke. „De ha csak annyit érünk el, hogy megfertőzzük őket a sport szeretetével, nekünk már megérte,” tette hozzá a sportvezető .

Az átadásban a klub kabalaállata is segített, melynek névadó ceremóniáját szintén a meccs szünetében tartották, erről korábban itt írtunk.

x Hirdetés

Kiköltöztek a kollégiumból az ukrán menekültek

Szeánsz Velencében