Dolly is érintett lehet a szaporító telep ügyében (videó)

A szaporító tevékenységet úgy tudjuk, hogy az ismert énekesnő, Dolly menedzsere végezte. Úgy tudjuk tegnap délelőtt a telep felszámolásánál maga az énekesnő is megjelent, sőt kutyákat is vitt magával, erről fotó is készült. Az ingatlanban talált papírok szerint az ott bejegyezett kennel neve, Dolly Roll.

x Hirdetés

Meg nem erősített információink szerint tegnap éjszaka Dollynál is házkutatást végzett a rendőrség, ahol szintén áldatlan állapotok uralkodtak. Természetesen megkerestük Dollyt a történtek kapcsán, illetve a nála tartott házkutatás kapcsán a rendőrséget, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

Mint arról elsőként számoltunk be sokkoló körülmények között tartottak kutyákat a Csobánka utcában. Az előzetes információk alapján közel 50 kutyát mentettek ki állatvédő szervezetek. Az ebek zárt helységekben, saját ürülékükben éltek. De nem csak a kutyák környékén voltak áldatlan állapotok, a lakóházban is gyomorforgató látvány fogadta az állatvédőket.

Frissítés:

„A tegnapi napon megdöbbenéssel és mélységes felháborodással szembesültem arról, hogy az egyik kollegám álltatartási botrányba keveredett-mondta a Borsonline.hu-nak eljutatott közleményében Dolly. Mint írta, „Amikor ez esetről értesültem azonnal a helyszínre siettem, hogy tájékozódjak és próbáljak segíteni. Így sikerült kilenc kutyát elhoznom a helyszínről.” Az énekesnő azt írta, hogy nála megfelelő körülmények között élnek az állatok, amit a rendőrség ellenőrzött. Dolly azt írta, hogy az érintett kollégával pár éve van munkakapcsolatban és ugyan tudott arról, hogy állatokkal, állatvédelemmel foglalkozik, de arról nem tudott, hogy azt ilyen módon teszi.

Közben a Budapesti Rendőr-főkapitányság megkeresésünkre válaszolva, miszerint tartottak-e házkutatást egy ismert énekesnő otthonában és indul-e eljárás azt a választ kaptuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei egy állatkínzás gyanúja miatt tett bejelentést ellenőriztek Óbudán 2023. május 25-én és 26-án. A rendőrök adatgyűjtést végeztek, de bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, eljárás a III. Kerületi Rendőrkapitányságon nem indult.

Amennyiben újabb információk kerülnek a birtokunkba, beszámolunk róla.

x Hirdetés

Megszűnik az anyatejgyűjtő állomás

Közbiztonság a városban- hosszas volt a vita a testületi ülésen

Közbiztonság a városban- hosszas volt a vita a testületi ülésen