Farkasok csatája – Gyöngyös győzött

Szoros első negyedóra után végig vezetett a HE-DO B. Braun Gyöngyös a Budai Farkasok ellen Budaörsön, és végül magabiztos győzelemmel gyűjtötte be a kötelező két pontot a sereghajtó otthonában. Igazi csapatmunkával aratták idei negyedik győzelmünket a budaörsiek ellen.

x Hirdetés

Az első félidő igen izgalmasra sikeredett, erős hazai vezetéssel indult a mérkőzés, majd szoros adok kapok után, a gyöngyösi alakulat fordítani tudott és 19-22-es vendégelőnnyel mentek a csapatok pihenőre. Térfélcsere után megtáltosodtak farkasaink, ötpercnyi játék után már hattal vezettek, majd jött egy emberhátrány, aminek köszönhetően a budaörsiek csökkenteni tudták a különbséget, de még így is a mieinknél volt a masszív előny. Az utolsó percben Rédai a harmadik kétperces kiállítása után piros lappal kiállt, a mieink pedig a végéig eggyel még meg tudták toldani a vezetésüket, és végül negyven gól fölé jutottak. A végeredmény: 34-41, újabb két ponttal gazdagodtak, és a negyedik meccsüket is megnyerték a Budai Farkasok ellen.

Farkasaink legközelebb május 13-án lépnek pályára a bajnokságban, akkor a Csurgó együttesét fogadják majd. Fontos információ, hogy utolsó bajnoki időpontja változott: a Budakalász elleni mérkőzést május 27-e helyett 26-án rendezik.- számolt be róla a gykk.hu

Fotó: gykk.hu

x Hirdetés
Utolsó mérkőzéseire készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata

Utolsó mérkőzéseire készül a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapata

Covid járvány – Fontos bejelentés jött