Sokan mutatták meg bájaikat

Kicsi vagy nagy, keverék vagy fajtatiszta, rövid vagy hosszú szőrű, mindenkinek volt esélye a legszebb kutya címre. Mátrafüreden a majális keretében második alkalommal rendeztek kutyaszèpsègversenyt.

x Hirdetés

A tavalyi évet is túlszárnyalta a résztvevők száma. Összesen 21 kutyát neveztek be gazdáik a szépségversenyre. Az eseményen szép számmal voltak olyan négylábúak is, akiket a gyöngyösi ebrendèszeti telepről fogadtak örökbe. Természetesen a rendezvényen jelen volt a Gyöngyösi Állatmentő Alapítvány, akik az adománygyűjtés mellett két kis mentettnek, Jocónak és Petinek kerestek szerető családot.

Faragó Tamás, a Mátrafüredi Részönkormányzat vezetője, a körzet képviselője, az állatmentő alapítvány tagja örömét fejezte ki, hogy egyre többen vesznek részt a rendezvényen és bízik benne, hogy jövőre kinövik azt a teret, ami az elmúlt két évben otthon adott a négylábúak szèpsègversenyènek.

Az eseményről egy szőrös “gyerek” és gazdi sem távozott üres kézzel. A zsűri különdíjakat is osztott. Így volt, aki a legszebb szemű kutyus, a legügyesebb trükkmester, vagy éppen a legnagyobb rocksztár címet vihette haza.

Olyan is volt, aki nem bízta a véletlenre és a legszebb csokornyakkendőjèt húzta fel a jeles eseményre.

x Hirdetés
Elképesztő trükkök és mutatványok Gyöngyösön

Elképesztő trükkök és mutatványok Gyöngyösön

Változnak a részvételi költségvetés szabályai

Változnak a részvételi költségvetés szabályai