Zöldül és fejlődik a 8-as körzet

Újabb körzeti fejlesztésekről hullt le a lepel, ezúttal a 8-as választókörzet elképzeléseit tette közzé közösségi oldalán Dr. Szén Gabriella, a körzet képviselője. Korábban a politikus beszámolt arról, hogy szerencsés helyzetben van, hiszen a 2019-2024-es ciklusra vállalt beruházásai idő előtt elkészültek.

x Hirdetés

A 2023-as költségvetési évben valamennyi körzetes képviselő 10 millió forint fejlesztési forrás felett rendelkezhet. Dr. Szén Gabriella idei tervei között szerepel egyebek mellett gyeprácsos parkoló építése faültetéssel együtt a Pesti út 11. szám mellett, valamint az Angyal úton. Folytatódik az Árpád téren elkezdett térköves járda építése, valamint szintén az Árpád térre telepítenek a tervek szerint egy állandó térfigyelő kamerát. Fákat telepítenek a Szövetkezet utcában, felújítják a toronyházi játszótér régi csúszdáját és befejezik a Pesti úton tavaly elkezdett nyársaló kivitelezését.

Fotó: gyöngyös.hu

Amennyiben lesz rá forrás úgy szintén az idei évben megvalósulhat a régi toronyházi parkoló kátyúzása, a 3-as út kereszteződésétől a toronyházi buszmegállóig vezető rossz járda felújítása, Árpád téren fatelepítés- és lámpatest csere.

Borítókép: Dr. Szén Gabriella Facebook

x Hirdetés

Újabb részletek derültek ki a Fő téren történtekről

Kilőtték a Mátrát is megjárt svájci farkast