Áramtolvajok és kóbor kutyák- nincs új a nap alatt

Tovább folytatta átfogó ellenőrzés sorozatát a Városrendészet Gyöngyös. Az első állomás a Harmadosztály volt februárban, most pedig a Nyolcvanas és a Duranda következett. A sorozat célja, hogy a város kritikus pontjain feltárják a jogellenes cselekményeket, illetve visszaszorítsák azok számát.

x Hirdetés
Fotó: Városrendészet Gyöngyös

A Durandában az első akcióhoz hasonlókkal találkoztak a városrendészek. Kutyával történő veszélyeztetés miatt egy esetben történt feljelentés, helyszíni bírságot szabtak ki az egyenruhások a KRESZ szabályainak megsértése miatt, hat esetben illegális áramtolvajokat füleltek le és tették meg az áramszolgáltató felé a bejelentést, valamint két kóbor ebet is befogtak az Ebrendészet segítségével. A Nyolcvanas városrészen zömében a közlekedőkkel volt több probléma, hiszen több, mint egy tucat esetben intézkedtek KRESZ szabályok megsértése miatt, lom kihelyezése miatt három felszólítás született, de történt bejelentés városüzemeltetési témakörben, illetve egy roncsautót is észleltek a rendészek.

Fotó: Városrendészet Gyöngyös

Mint a Városrendészet közösségi oldalán írja, akciójukat a jövőben is folytatják, melynek lényege, hogy véletlen időpontban, nagy erőkkel jelennek meg egyes területeken. A feltárt jogsértéseket pedig szigorúan szankcionálják.

x Hirdetés
Kisnána- ahol megmaradtak a múlt értékei

Kisnána- ahol megmaradtak a múlt értékei

Füstölj, de csak a fák védelmében!