Kisfiúkkal fajtalankodtak

Tizenéves fiúkkal fajtalankodott két idős férfi. Az együttlétekről videó felvétel is készült, amit telefonnal, illetve a lakásukban felszerelt kamerákkal rögzítettek. A rendőrség az elkövetőket múlt hét szerdán fogta el, indítványozták előzetes letartóztatásukat.

x Hirdetés

A Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyermekprostitúció kihasználása bűntett és szexuális visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az 58 éves a 68 éves egri férfiakkal szemben. A rendőrség közlése szerint 2022 ősze óta két tizenéves fiúval, több alkalommal szexuális cselekményt végeztek, amelyért anyagi ellenszolgáltatást – készpénzt, mobiltelefont, cigarettát, energiaitalt – adtak nekik.

A férfiakat március 22-én reggel fogták el a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai, majd előállították a főkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A nyomozó hatóság továbbá kezdeményezte mindkét férfi letartóztatásának indítványozását, amelyet a bíróság az elmúlt hétvégén el is rendelt.

Fotó: police.hu

A nyomozó hatóság a gyanúsítottak lakásaiban nagy számban foglalt le adathordozókat valamint kamerákat, az azon lévő felvételek elemzését folyamatosan végzik, így jelenleg nem zárható ki, hogy további fiatalok sérelmére is követték el bűnös cselekményüket a férfiak.

x Hirdetés

Családi nap a víz bűvöletében

Százmilliós adósságot halmozott fel a Bugát Pál Kórház

Százmilliós adósságot halmozott fel a Bugát Pál Kórház