A szolgáltatónál jelezze, ha nem működik a közvilágítás


x Hirdetés

Az elmúlt időszakban az átlagosnál gyakoribbá váltak a közvilágítás kimaradásai Gyöngyösön. Az önkormányzat mindenkit arra kér, hogy közvetlenül a szolgáltatónál jelezze a hibákat.

Az elmúlt hetekben az önkormányzat szakemberei azt tapasztalták, hogy az átlagosnál lényegesen több alkalommal szünetelt hosszabb-rövidebb időre a közvilágítás különböző városrészeken, amit alátámasztottak a sötétbe boruló útszakaszokról szóló megszaporodott lakossági bejelentések is. Az önkormányzat emiatt felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval, amely arról tájékoztatott, hogy a rekordmennyiségű csapadék miatt átázott talajban a földkábelek műszaki meghibásodása okozta a szokásosnál gyakoribb szakaszhibákat.

Fontos tudni, hogy a közvilágítást az önkormányzat egy külső szolgáltatótól rendeli meg, így a bejelentéseket is csak továbbítani tudja a szolgáltató felé. Ezt természetesen minden esetben megtesszük, azonban a gyorsabb hibaelhárítás érdekében arra kérjük a lakókat, hogy közvetlenül a szolgáltatónál jelezzék a meghibásodást.

Szolgáltató: MVM Lumen Fényszolgáltató Kft.

Hibabejelentés:

  • telefonon: 06-80-42-43-44
  • e-mailben: kozvilagitas@mvmemaszhalozat.hu
  • az MVM Next „EnergiApp”-jában található közvilágítás hibajelentésen keresztül

A borítókép illusztráció: Pixabay.comSource link

x Hirdetés
Továbbra is a gyógy- és fűszernövény szak a sláger

Továbbra is a gyógy- és fűszernövény szak a sláger

Elkaszálják a gyorshajtókat