Mondj igent a Mátra Művelődési Központra!

Első alkalommal rendeztek esküvő kiállítást a Mátra Művelődési Központban, ahol közel 30 bemutató várta a párokat. A kiállítókon kívül menyasszonyi ruhabemutató és tombola várta a lagzira készülőket. A program egyik nem titkolt célja az, hogy a Kamaraterem is bemutatkozzon, mint lagzi helyszín.

x Hirdetés

Feldíszített autók, gyűrűk, menyasszonyi ruhák és öltönyök, DJ, fotós, videós, catering, dekoráció és vőfély. Széles kínálat várta az esküvőre érkező párokat a Mátra Művelődési Központ, amely ideális helyszín lehet a nagy napra. Bak Vivien, főszervező elmondta: az épületben minden felszerelés jelen van, amely fontos lehet a lagzihoz, fények, színpad, tágas tér, ráadásul a város központjában helyezkedik el. Ma közel 30 kiállító mutathatta be szolgáltatásait, így egy helyen tudtak a párok mindennel megismerkedni, amely a nagy naphoz kell.

A párok különböző dekorációkat láthattak mindenféle stílusban
Kör és hosszú feldíszítette asztalokat is lehetett látni

A kiállítókon túl Hidi Margaréta esküvői ruháinak bemutatóját is láthatták az érdeklődők. Mint azt a tervező elmondta: mindenki egyedi ruhát kap, az idei sláger pedig a virágos és barackszínű ruhák. Margaréta azt mondta: határozott elképzeléssel érkeztek hozzá az érdeklődők és a fűzők ideje lejárt, a többség a könnyed, lágy és kényelmes ruhákat keresi.

Különböző stílusú, színű és fazonú ruhák a kifutón

Már a délelőtt folyamán is rengeteg pár látogatott el a központba, volt, akinek már csak pár apróság hiányzik a nagy naphoz és voltak, akik még a szervezés elején járnak és nagy segítség számukra, hogy egy helyen mindent megtaláltak.

x Hirdetés

Szivárog a gáz Kompolton

Veretlenül robog tovább a címvédő