» Re-Fashion Show


x Hirdetés

Divat

gyongyosi programokgyongyosi programok

Re-Fashion Show


november. 18. szombat

Helyszín: Mátra Művelődési Központ

November 18-án, szombaton, sor kerül a GYVDT és a GYITI első divatbemutatójára, ahol most TŐLETEK várjuk a kreatív ötleteket megvalósítással együtt. 🧷🧵👗

„Idén 15. alkalommal rendezik meg az Európai Hulladékcsökkentési Hetet, amelynek célja, hogy a résztvevő önkéntesek egy teljes héten keresztül saját ötleteikkel hívják fel a figyelmet a tudatos hulladékgazdálkodásra. A kezdeményezés fókuszában ebben az évben a csomagolás áll.” ♻️

Az eseményre tőletek beérkezett, saját kezűleg készült ruhadarabokat ÉS/VAGY kiegészítőket várunk. A divatbemutató célja, hogy új életet adjunk az egyébként szemétbe kerülő csomagolóanyagoknak, kinőtt/szakadt ruháknak, törött tárgyaknak.

Ha van egy innovatív ötleted, amit megvalósítanál és másokkal is megosztanál, jelentkezz üzenetben november 13-ig, ezt követően hozd be a GYITI irodába (Mátra Művelődési Központ) a művedet november 16-ig.

Nem szeretnél végigvonulni a kifutón? Ha így van, akkor sem kell visszalépned. Hozz saját modellt, aki felveszi az alkotásodat, vagy bízd rá a GYVDT (Gyöngyös Városi Diáktanács) tagjaira, akik szívesen viselik a tervezett darabot.



Source link

x Hirdetés

A 94. percben bukta a mérkőzést a GYAK

Holnap elindul a krízisidőszak a Hajléktalanok Gondozóházában

Holnap elindul a krízisidőszak a Hajléktalanok Gondozóházában