Fejlesztésbe kezdtek a képviselők

Több gyöngyösi önkormányzati képviselő is közösségi oldalán számolt be a körzetében jelenleg futó fejlesztésekről beruházásokról.

x Hirdetés

Faragó Tamás, az 1-es körzet képviselője, a Mátrafüredi Részönkormányzat vezetője Facebook oldalán arról számolt be, hogy megkezdték a fák pótlását Mátrafüreden. Korábban többek között a parkoló építés miatt kellett fákat kivágni, többek között ezeket pótolják most.

Gyöngyösön a fás szárú növények védelméről szóló önkormányzati rendelet szerint minden kivágott fa helyett, legalább kettőt kell ültetni.

Fotó: Faragó Tamás

Kévés Tamás alpolgármester, a 2-es választókörzet önkormányzati képviselője arról adott hírt közösségi oldalán, hogy járdafelújítás kezdődött az Epreskert utcában. Ez azért is kiemelten fontos, mert szülők, gyerekek és az átmenő forgalom is használja ezt a járdaszakaszt, ami közvetlenül az óvodához vezet. Mint írja, a héten megkezdődött a gyalogút felújítása, amit hamarosan újra használatba vehetnek a járókelők. Kiemelte, a szükséges fejlesztések, a szűkösebb büdzsé ellenére sem maradhatnak el, a munka ezen a területen is folytatódik.

Fotó: Kévés Tamás

Borítókép: Kévés Tamás

x Hirdetés
Hogyan kerülnek macskák a húsvéti tojásra?

Hogyan kerülnek macskák a húsvéti tojásra?

Harminc utca újul meg