Brutális állatkínzás- csak erős idegzetűeknek

Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne rázná meg a gyöngyösi állatvédőket egy brutális állatkínzás. A legtöbb eset a város valamely szegregátumához köthető. Most a Harmadosztályra riasztották az Ebrendészeti Telep munkatársait, akiket teljesen megdöbbentett a látvány.

x Hirdetés

A gyöngyösi ebrendész közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Lőcsei utcából kaptak bejelentést, miszerint ”dög van az utcán, büdös van”! Mint kiderült a közterületen egy oszlophoz láncra kötve egy kutya, aki bele esett vagy bele dobtak egy aknába. Hogy a szerencsétlenül járt állat mitől és mikor pusztult el nem tudni.

Fotó: Gyöngyösi Ebrendészet

Legutóbb februárban egy Petőfi utcai vízóra aknába zuhant csontsovány kutyához riasztották az ebrendészeti telep dolgozóit. A négylábúnak akkor szerencséje volt, hiszen élve ki tudták menteni, nem úgy, mint azokat a kutyákat, akiket szintén az aknában találtak. Volt amelyik már bomlásnak indult.

Fotó: Gyöngyösi Ebrendészet

Az állatkínzást elkövetőket nagyon nehéz kézre keríteni, ugyanakkor ha sikerült három évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható, igaz erre nem sok esetben kerül sor.

x Hirdetés

A lakossági hibabejelentőn fenyegetik a gyerekeket

Kamu papír járja a közösségi médiát - nem lesz fizetős a parkolás Gyöngyösön

Kamu papír járja a közösségi médiát – nem lesz fizetős a parkolás Gyöngyösön