Változik a vonatközlekedés

Tavaly decemberben a vasútvonalak mintegy harmadát érintő, a korábbiaknál utasközpontúbb, a fejlesztéseket jobban kihasználó menetrend lépett életbe a MÁV-Volán-csoport hálózatán- írja a társaság. A hamarosan életbe lépő változtatások a lakossági, társadalmi igényeket, visszajelzéseket figyelembe véve a korábbinál még jobban alkalmazkodik a közösségi közlekedés a munkába, iskolába járási, hazautazási, illetve az átszállási szokásokhoz.

x Hirdetés

Április 2-tól új menetrend lép életbe, amely jobban alkalmazkodik a munkába és iskolába járáshoz. A MÁV-Volán csoport az évi első menetrend módosításával jobb csatlakozásokat, finomhangolásokat vezet be .A változások Heves vármegyét is érintik.

A Keleti pályaudvarról 8 óra 30-kor és 10 óra 30 perckor Gyöngyösre induló, valamint a Gyöngyösről 10 óra 3 perckor és 12 óra után három perccel a Keleti pályaudvarra induló Mátra InterRégiók – feltételes megállási rend szerint – megállnak a Kitérőgyár megállóhelyen az utazási igények kiszolgálása érdekében.

A Kisújszállásról naponta 8 óra 35-kor Kiskörére induló személyvonat Kál-Kápolnáig közlekedni majd, de csak a turisztikai időszakban, vagyis április 2. és május 21. között, valamint szeptember 2-től november 1-ig szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, május 22-től augusztus 27-ig pedig naponta.

A Kisköréről naponta 12 óra 31 perckor Kisújszállásra induló személyvonat Kál-Kápolnától közlekedni majd, de csak a turisztikai időszakban.

További részleteket megtekinthetők ITT

x Hirdetés

Saját ismerőseit akarta elgázolni egy gyöngyösi férfi

Civilszervezetek jelentkezését várják – Gyöngyös