Segíts, hogy segíthessünk!

A tavalyi sikereket látva idén is közösen igyekszik segíteni a Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Mátra Lions Club. Két napon keresztül várják több helyszínen várják a tartós élelmiszer adományokat. Bíznak benne, hogy a legutóbb két tonna mennyiséget sikerül túlszárnyalni.

x Hirdetés

Tartós élelmiszereket gyűjt ma és holnap a Gyöngyösi Kézilabda Klub és a Mátra Lions Club két gyöngyösi nagy áruházban. A Vásártér 2. illetve a Karácsondon található hipermarketben várják az adakozni vágyókat pénteken egészen este 8 óráig, szombaton pedig 18 óráig gyűjt a két klub. A helyi rászorulóknak, a vakoknak és gyengénlátóknak, valamint a cukorbetegeknek szeretnének az adománnyal segíteni.

Kilencedik alkalommal álltak a nemes ügy mellé a farkasok

A mátrai oroszlánok és a gyöngyösi farkasok második alkalommal fogtak össze, de a Gyöngyösi Kézilabda Klubnak ez már a 9. ilyen jótékonysági akciója. Tavaly közel két tonna tartós élelmiszert gyűjtöttek az aktivisták, ezt most szeretnék túlszárnyalni. Nagy Attila a Kézilabda Klub elnöke elmondta, mindig szeretnek rekordot dönteni, így a céljuk, hogy a két nap alatt több tonna tartós élelmiszert gyűjtsenek.

x Hirdetés
Vadvirágos Mátra

Vadvirágos Mátra

Partnereket keres az önkormányzat a posta működtetéséhez

Partnereket keres az önkormányzat a posta működtetéséhez