Sztárparádé a Bornapokon

Idén is hagyományteremtő módon három napos őrület vár mindenkit május 12-14. között a Mátrai Bornapokon. A kiváló borok és ételek mellett pedig igazi sztárok lépnek színpadra.

x Hirdetés

Válik István rendezvényszervező elmondta, hogy ugyan nem egyszerű, de az idei évben igyekeztek tematizálni a hétvégét, méghozzá korok szerint. A programokat úgy állították össze, hogy minden korcsoport megtalálja a számára megfelelő szórakozást. A péntek inkább a középkorúaknak szól majd, amikor az est fellépője a több, mint két évtizede alakult Vad Fruttik lesz.

Szombat elsősorban a fiatalokat szólítja meg, annak ellenére, hogy az est sztárvendégének slágereit az 5 évestől a 90 évesig mindenki dúdolja. Ők lesznek Valkusz Milán és Marics Peti, azaz a Valmar. A popduó 2018-ban alakult, de rövid idő alatt berobbantak a köztudatba. Ma nincs olyan ember, aki a Szikora Robi közreműködésével készült az Úristen című dalukat ne énekelné, de a srácok azóta se tudnak hibázni.

Végül a vasárnap az érettebb közönségnek szól majd, hiszen egy ikon lép színpadra kiegészülve zenekarával, a Dolly Plussz.

x Hirdetés
Valmar az idei Bornapokon!

Valmar az idei Bornapokon!

Ha zavarja a szemét – csatlakozzon!